Přeskočit na obsah
Domů » Blog » Inovujeme Plzeň 2023: Inovativní chytré elektroinstalace pro moderní domovy a firmy

Inovujeme Plzeň 2023: Inovativní chytré elektroinstalace pro moderní domovy a firmy

    Ve dnech 2. a 3. června proběhl v areálu nově otevřeného inovativního centra Tech Tower festival Inovujeme Plzeň. Bylo pro nás velkou ctí představit naše chytré elektroinstalace na tomto prestižním technologickém setkání, které přilákalo tisíce návštěvníků a profesionálů z oboru.

    Na našem stánku jsme předvedli demo stínící techniky, chytrého osvětlení a ozvučení. Návštěvníci měli možnost vidět, jak tyto systémy reagují automaticky na denní dobu a mohli si sami vyzkoušet, jak je možné je ovládat všechny najednou prostřednictvím jediného bezdrátového ovládání. Tato interaktivní ukázka přitáhla pozornost návštěvníků a umožnila jim pochopit výhody a možnosti našich chytrých elektroinstalací.

    Prezentovali jsme také instalační moduly, které používáme jako stavební prvky pro chytré domácnosti. Tyto moduly umožňují snadnou integraci našich technologií do stavebních projektů novostaveb i rekonstrukcí a poskytují základ pro komplexní chytrá řešení. Návštěvníci si tak mohli představit, jak naše chytré elektroinstalace zapadají do jejich vlastních budov a domovů.

    Návštěvníci také měli možnost nahlédnout do zákulisí naší unikátní „BB Control Gateway“. Toto řešení umožňuje našim zákazníkům vzdálený přístup k jejich chytrým domácnostem kdykoli a kdekoliv. Navíc nám umožňuje dle přání zákazníka monitorovat bezchybnou funkčnost chytré elektroinstalace a proaktivně tak předcházet jakýmkoliv problémům.

    Rozhovor s Tomášem Bedřichem o vzniku, vizi a nabídce BB Control (1:45:36 – 1:57:45)

    Děkujeme všem, kteří nás navštívili na našem stánku a projevili zájem o naše chytré elektroinstalace. Vaše podpora a zájem nás motivují dále inovovat a rozvíjet naše produkty. Těšíme se na příští setkání na festivalu Inovujeme Plzeň. Pokud máte nějaké dotazy nebo zájem o naše produkty, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás!